SPA Onderhouds- en service abonnementen Contact


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

SPA Onderhouds- en service abonnementenSPA Onderhouds- en service abonnementen

Onderhoud en reiniging van een spa is een terugkerend ritueel bij aanschaf van een spa. Wanneer u uw Spa goed onderhoud, verlengd dit de levensduur, en kunt u altijd gebruik maken van uw bubbelbad, wanneer u dat wilt.

 

Abonnementen

Wie bieden u diverse abonnementen aan, waarbij wij u periodiek en automatisch voorzien van de juiste filters, en/of reinigingsproducten voor uw SPA of zwembad. Per periode ontvangt u automatisch de producten in huis.

Zo heeft u nooit meer kans op vervuild water, verstopte filters door reden van te laat vervangen.

 

Duur van abonnementen en opzegging

Deze abonnementsvormen worden automatisch jaarlijks verlengd, en gaan in vanaf de kalendermaand dat u deze heeft afgesloten. Opzeggingen dienen minimaal 1 maand voor het einde van het abonnementsjaar schriftelijk opgezegd te worden. Dit mag ook per email gedaan worden, stuur hiervoor een email naar: abonnementen@aquaplezier.nl 

Vermeld bij de opzegging duidelijk uw naam, klantnummer en adresgegevens, en vermeld welke abonnementen u wilt opzeggen. Wanneer u per email uw abonnement opzegt, is uw opzegging pas geldig wanneer wij uw email bevestigd hebben. (Dit om te voorkomen dat uw email ongezien in een spamfilter terecht komt). U kunt binnen 2 a 3 werkdagen een bevestiging van opzegging terug ontvangen.

 

Verhuizing doorgeven

Gaat u verhuizen? Geef het ons tijdig door en stuur een email  naar abonnementen@aquaplezier.nl, met datum van verhuizing en zowel het oude als het nieuwe adres. Wij zorgen ervoor dat uw producten voortaan naar het nieuwe adres verstuurd worden.

Heeft u hulp nodig met transport en plaatsing van uw spa op uw nieuwe adres? Neem dan contact op met aquaplezier voor een afspraak