SPA Onderhouds- en service abonnementen Contact


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Welk Model of formaat Spa bad

Welk Model of formaat Spa bad


Bij het kiezen van een bepaald model spa, spelen natuurlijk veel subjectieve factoren mee.
Wordt het model rond of vierkant, kiezen we voor een blauwe, zilveren of parelmoer kleurige spa bad. Geen verkoper kan hier een zinnig argument voor geven, dit is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Ook de indeling, de zit- en lighouding van een spa zijn persoonlijke factoren die voor elk mens verschillend zijn.

 

Let wel op: Probeer deze zit- en lighoudingen uit in spa, die daadwerkelijk gevuld is met water. Ook thuis zal u niet in lege spa gaan zitten, 'droogoefenen' in een showroom kan heel anders overkomen.. 

Doordat u de moeite en tijd neemt om zich om te kleden, bent u zo ook geneigd langer te proefbubbelen, waardoor het zitcomfort nog beter tot uiting komt.

Wat wel meer gecalculeerde factoren zijn, is de beschikbare ruimte die u heeft voor uw Spa in uw tuin, en met hoeveel mensen u denkt in de spa gelijktijdig gaat zitten. Als u van te voren weet dat er bijna altijd maar twee mensen in de Spa gaan zitten, kunt u mogelijk beter kiezen voor een kleiner model geschikt voor 2 personen. Dit kan namelijk veel in de doorlopende energiekosten schelen.