SPA Onderhouds- en service abonnementen Contact


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Wat kost een Spa?

Het te besteden budget zal als een belangrijke factor meespelen voor de te kopen spa.
Heeft u 1500 euro voor een whirlpool in gedachte, dan hoeft u niet te kijken naar een super-de-luxe model a 12.000 euro.

Natuurlijk hebben luxere modellen, zoals onze eigen Relux Spa Unique allerlei comfort verhogende extra's en opties, zoals aroma therapie, fonteinen, ingebouwde spatwatervrije uitschuifbare TV's en boxen, tot en met ingebouwde baswoofer en icecooler voor de champagne. Als budget geen issue is, maak gelijk een afspraak met ons of met een van onze dealers :).

Wanneer de kostprijs wel een belangrijke factor is in uw keuze, gaat in onze wellness branche de regel "goedkoop=duurkoop' op.
Heeft u een Spa / hottub gezien die te goedkoop is in vergelijking met andere aanbieders, kunt u er vanuitgaan dat er sterk bezuinigd is op de kwaliteit van de Spa. 

 Spa producenten hebben bijvoorbeeld de keuze een waterpomp te gebruiken a € 50,- of een pomp a € 300,- inkoopprijs.
Deze keuze bepaalt wel de kwaliteit, de te verwachten levensduur van de pomp, en de kracht van de whirlpool die bijdraagt aan het plezier van uw spa.

Ook het beknibbelen op een goede isolatie, kan een sigaar uit eigen doos zijn. Een slecht geisoleerde Spa kan u na een jaar al meer aan energie en verwarming gekost hebben, dan u een duurder model gekocht zou hebben.

Bijvoorbeeld: ons goedkoopste model whirlpool, en is ook van een kwaliteit waar wij achter durven te staan, opgebouwd uit degelijke materialen, afwerking en isolatie. Deze prijs is ook nog eens gebaseerd op het produceren in grote aantallen. Wanneer iemand u een veel goedkoper voorstel doet, neem dan zeker deze checklist mee, om te voorkomen dat u uiteindelijk aan het kortste eind trekt...

Let ook op bij de geoffreerde prijs meegeleverd wordt. De aanschafprijs van een spa is niet gelijk de totaalprijs. (lees lokkertjes) Wat zijn de meerkosten voor aflevering en installatie? Zijn er nog extra aan te schaffen dingen nodig? Neem ook deze factoren met bijbehorende prijzen mee om een goede vergelijking voor uzelf te kunnen maken.