SPA Onderhouds- en service abonnementen Contact


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Kies de juiste kleur

Kies de juiste kleur. De kleur is natuurlijk afhankelijk van uw eigen smaak.

Interieur, dat is de Acryl binnenzijde van het massage bubbelbad. De kleur is alleen zichtbaar wanneer het bad open is en wanneer u in het bad zit. Onze standaard kleur is Alba van Lucite, dit is een roomwitte/zilver-achtige kleur en is rustig en past vrijwel overal bij. Het is ook mogelijk om voor andere kleur te kiezen, een donkere kleur zoals Pearl Shadow van Lucite dit is zwart/zilver/grijs of een gespikkelde/structuur kleur zoals Sierra van Lucite deze kleur is zeer praktische kleur omdat krassen/ gebruik sporen vrijwel niet zichtbaar zijn.

Exterieur, de ombouw rondom aan de buitenzijde van het bad. Dit gedeelte is het meest in het zicht en moet dus goed bij de omgeving passen op het moment wanneer u het bad koopt maar het liefst ook in de komende jaren.

Afdekking, de Relux Spa/Whirlpool of bubbelbad wordt afgedekt door middel van een in 2 delen opvouwbare geïsoleerde deksel, de kleur van deze deksel/ spa-cover bepaalt dus net als de ombouw van het bad het aanzicht. Zorg dat u de kleur van de ombouw en de isolatie deksel goed op elkaar en de omgeving afstemt. De kleur van de binnenzijde hoeft er niet volledig bij aan te sluiten omdat deze niet zichtbaar is als het bad is afgesloten.