Contact SPA Onderhouds- en service abonnementen


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meld u aan op onze nieuwsbrief.
Home » Thuis sauna Bel nu » 0181 - 849 469

Thuis sauna

Wilt u even ontsnappen aan de hectiek die uw leven te bieden heeft? Werk, kinderen, relaties, hoeveel u er ook van kan genieten, soms wordt het ook allemaal even wat veel en wilt u kunnen ontspannen. Een sauna biedt hier uitkomst bij, maar u heeft niet altijd tijd om heen en weer te gaan. Relux-Europe beidt daarom de thuis sauna aan. Een uitstekende mogelijkheid om thuis te kunnen genieten van alle voordelen van een heerlijke professionele sauna.

Infraroodstraling

Zo kunt u een infrarood sauna voor bij u thuis aanschaffen. Deze sauna verwarmt uw lichaam met infraroodstraling waardoor de warme lucht beter wordt geleid. Dit heeft tot gevolg dat uw circulatie goed verbeterd. Afvalstoffen worden beter verwerkt in uw lichaam en uw complete gezondheid verbetert aanzienlijk.

Contact

Thuis een sauna? Relux-Europe maakt het mogelijk met zijn top producten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0181 – 84 94 69, maar kunt u ook te allen tijden een e-mail sturen naar info@aquaplezier.nl.


Interessant? Deel deze pagina