Contact SPA Onderhouds- en service abonnementen


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meld u aan op onze nieuwsbrief.
Home » Spacover Bel nu » 0181 - 849 469

Een spacover is essentieel voor uw spa

Bespaar met een spacover

Een spacover is essentieel om uw spa te beschermen en te isoleren. Met een spacover bespaart u op energiekosten omdat er minder warmte verloren wordt aan de lucht. Uw isolatie wordt verbeterd met 10% tot 50%, waardoor u al snel € 50 tot € 250 per jaar bespaart. U verdient de aanschafkosten dus al snel terug!

Andere voordelen

Maar u bespaart niet alleen op energie. Met een spacover wordt uw spa beschermd tegen weersinvloeden, zodat het water langer schoon blijft. Ook voorkomt u met een cover dat uw kinderen er per ongeluk in vallen.

Maatwerk

Aquaplezier levert u een op maat gemaakte spacover van hoge kwaliteit. U kunt voor ieder model en ieder merk bij ons terecht. Verder hebben wij een eigen servicedienst voor reparaties en garantie, zodat u altijd bij aan kan kloppen. Dat u bij ons altijd hoge kwaliteit krijgt, blijkt ook uit onze garanties. Op ons Heavy Duty model zit zelfs levenslange garantie op de isolatie!

Laat u goed voorlichten

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over spacovers. Wij kunnen u uitstekend voorlichten over de vele voordelen. Aarzel niet ons te bellen op 0181-849469! U kunt ook mailen naar info@aquaplezier.nl of langskomen bij onze showroom in Rockanje.


Interessant? Deel deze pagina