Contact SPA Onderhouds- en service abonnementen


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meld u aan op onze nieuwsbrief.
Home » Opblaas Spa Bel nu » 0181 - 849 469

Overal genieten met een opblaas spa

Een opblaas spa, ideaal voor thuis of op vakantie

Met een opblaas spa geniet u waar u maar wilt van de luxe en ontspanning van een spa. Thuis of op vakantie, u kunt altijd en overal heerlijk ontspannen in uw eigen spa. Of het nu alleen is, samen met uw partner, of met uw vrienden, de opblaas spa zorgt voor plezier voor iedereen.

Goede ingebouwde systemen

De opblaas spa is kwalitatief erg goed en van alle gemakken voorzien. Met één druk op de knop blaast hij zichzelf op. U stelt uw favoriete temperatuur in met het verwarmingssysteem. Verder is de spa voorzien van een bubbelsysteem en een zuiveringssysteem. Hierdoor blijft het water schoon en kunt u optimaal genieten.

Makkelijk mee te nemen

Met de meegeleverde handige tas neemt u de opblaas spa gemakkelijk mee; zo kunt hem ook meenemen op vakantie of weekendverblijf. Wanneer u de spa even niet gebruikt, bergt u hem eenvoudig op. Ingepakt in de tas heeft u maar weinig ruimte nodig om hem op te bergen.

Bel of mail ons voor meer informatie

Bel ons op 0181-849469 of mail naar info@aquaplezier.nl als u meer informatie over onze producten wilt. Als u onze showroom in Rockanje bezoekt, kunt u gratis zelf ervaren hoe goed een spa aanvoelt en hoe eenvoudig het is om hem mee te nemen.


Interessant? Deel deze pagina