Contact SPA Onderhouds- en service abonnementen


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meld u aan op onze nieuwsbrief.
Home » Opblaas Jacuzzi Bel nu » 0181 - 849 469

Heerlijk genieten in een opblaas jacuzzi

Een opblaas jacuzzi past overal

Met een opblaas jacuzzi kunt u waar u maar wilt genieten van de luxe van een jacuzzi. Als u in uw achtertuin of op uw balkon of dakterras heerlijk wilt ontspannen, maar geen ruimte hebt voor een vaste jacuzzi, dan is de opblaas jacuzzi perfect voor u!

Eenvoudig op te zetten en mee te nemen

De opblaas jacuzzi is eenvoudig op te zetten, zodat u zich al snel kunt ontspannen in het heerlijk warme water. Na gebruik kunt u hem ook weer gemakkelijk leeg laten lopen en in een handige tas stoppen. Ingepakt in de tas neemt de jacuzzi veel minder ruimte in, u neemt hem daarom eenvoudig mee op vakantie.

Goede kwaliteit

De opblaas jacuzzi is voorzien van bubbelsysteem, zuiveringssysteem en verwarmingssysteem. U stelt hem in op een temperatuur die voor u comfortabel en ontspannend is. Bij Aquaplezier koopt u altijd kwaliteitsproducten. Wij hebben een eigen servicedienst voor reparaties en garantie.

Neem contact op of kom langs

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Bel ons op 0181-849469 of stuur ons een email: info@aquaplezier.nl. Als u langskomt in onze showroom in Rockanje kunt u de verschillende modellen van dichtbij bekijken en zelfs gratis uitproberen.


Interessant? Deel deze pagina