Contact SPA Onderhouds- en service abonnementen


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meld u aan op onze nieuwsbrief.
Home » Jacuzzi filter Bel nu » 0181 - 849 469

Jacuzzi filter

Waar een jacuzzi voor vele synoniem staat aan rusten en relaxen is dit uiteindelijk ook het doel van het apparaat, echter veel viezige lijven bewegen zich voort in het bad en het water wat hier in zit heeft nog steeds een reinigende werking. Dit betekent dat er veel viezigheid in het water achterblijft. De filter van uw jacuzzi maakt dit schoon en u wilt dus dat deze van top kwaliteit is, om er van verzekerd te zijn dat u niet in vuil ligt te badderen.

Voor al uw jacuzzi onderdelen

Relux-Europe is een expert op het gebied van wellness apparatuur, zo ook jacuzzi’s. Zo kunt u bij ons naast een filter, nog tal van andere onderdelen voor uw jacuzzi bestellen. Heeft u bijvoorbeeld een overkapping nodig, die uw jacuzzi binnen en buiten beschermt van inkomend vuil. Ook voor andere accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

Indien u op zoek bent naar een jacuzzi filter, bent u bij Relux-Europe aan het juiste adres. Op de website kunt u meer informatie over onze producten vinden, maar u kunt ook contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0181 – 84 94 69 of stuur een e-mail naar info@aquaplezier.nl.


Interessant? Deel deze pagina