Contact SPA Onderhouds- en service abonnementen


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meld u aan op onze nieuwsbrief.
Home » Coverlift Spa Bel nu » 0181 - 849 469

Geen last meer met een coverlift voor uw spa

Een coverlift voor uw spa is handig

Wat hebt u aan een coverlift? Spa covers kunnen moeilijk op te tillen zijn en worden snel vuil wanneer ze van de spa af zijn. Met een lift voor uw cover heeft u hier nooit meer last van! Met een coverlift voor uw spa heeft u minder moeite met de cover en kunt u sneller genieten van uw spa.

Cover eenvoudig verwijderen en herplaatsen

De coverlift voor uw spa zorgt ervoor dat uw cover makkelijker van de spa te halen is. De cover wordt door de lift in de juiste positie geleid, waardoor het weinig moeite kost om de cover te verplaatsen. Het is zo geen enkel probleem om de cover te verwijderen en te herplaatsen.

Uw cover blijft schoon en bij de hand

Uw cover is altijd bij de hand dankzij de coverlift. De spa cover wordt door de lift naast de spa gehouden zodat u er snel en gemakkelijk bij kunt. Verder zorgt de coverlift ervoor dat uw cover niet vuil wordt, omdat de cover altijd van de grond af wordt gehouden.

Vragen? Aarzel niet ze te stellen!

Wij geven u graag een advies op maat. Wilt u vrijblijvend advies over een coverlift voor uw spa, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon op 0181-849469 of per email via info@aquaplezier.nl.


Interessant? Deel deze pagina