Contact SPA Onderhouds- en service abonnementen


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meld u aan op onze nieuwsbrief.
Home » Coverlift Jacuzzi Bel nu » 0181 - 849 469

Een coverlift voor uw jacuzzi is handig

Het gemak van een coverlift voor uw jacuzzi

Een cover van een jacuzzi is vaak lastig te hanteren. Met een coverlift voor uw jacuzzi heeft u daar nooit meer problemen mee! U kunt veel gemakkelijker overweg met de cover dankzij de coverlift voor de jacuzzi. De cover is eenvoudig van de jacuzzi te verwijderen en ook eenvoudig weer terug te plaatsen. U bent dus minder tijd kwijt met het hanteren van de cover en heeft zo meer tijd om te genieten van uw jacuzzi.

Nog meer voordelen

De coverlift is niet alleen gemakkelijk. Hij zorgt er ook voor dat uw cover altijd binnen handbereik is. De cover wordt namelijk door de coverlift naast uw jacuzzi op zijn plaats gehouden. Zo is hij snel weer te herplaatsen. Bovendien wordt de cover minder snel vuil omdat hij niet in contact met de grond.

Goede kwaliteit

Alle producten van Aquaplezier zijn van uitstekende kwaliteit, ook de coverlift. Wij geven uitstekende garanties en hebben een eigen servicedienst om u van dienst te zijn. Aarzel dus niet om een coverlift voor uw jacuzzi te bestellen.

Bel of mail voor vrijblijvend advies

U kunt bij ons een coverlift bestellen voor elk type cover en elk type jacuzzi. Wij zijn te bereiken per telefoon 0181-849469 of per email via info@aquaplezier.nl. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!


Interessant? Deel deze pagina